Vaja läheb:
Toiduaine | Kogus |
---|---|
Kondentspiima | 300g |
Toorjuustu | 400g |
Digestive küpsiseid | 170g |
Võid | 70g |
Soola | 0,5tl |
Vaniljesuhkrut | 1tl |
Karamellikondentspiima | 1 purk |
Munad | 3tk |
Kinderi šokolaadi | 100g |
Valmistamine:
Mikserda toasoe toorjuust.
Lisa ükshaaval mikseradades munad.
Mikserda juurde kondentspiim.
Valmista ette vorm, mille põhjas on küpsetuspaber.
Purusta küpsised ja sega juurde sulatatud või.
Pane võisegu vormi põhja.
Kata põhi vaarikatega.
Vala peale toorjuustuga segu.
Küpseta 175 kraadi juures 50 minutit.
Karamelline kate:
Pane poti põhja veidi piimaa ja lisa karamell.
Kuumuta kuni segu on ühtlane.
Vala koheselt koogi peale ja ta hangub.
Kaunista kinderi šokolaadiga.