Lisete retseptiblogi

Tagasi avalehele

Karamelline juustukook

Juustukook

Vaja läheb:

Toiduaine Kogus
Kondentspiima 300g
Toorjuustu 400g
Digestive küpsiseid 170g
Võid 70g
Soola 0,5tl
Vaniljesuhkrut 1tl
Karamellikondentspiima 1 purk
Munad 3tk
Kinderi šokolaadi 100g

Valmistamine:

Mikserda toasoe toorjuust.
Lisa ükshaaval mikseradades munad.
Mikserda juurde kondentspiim.
Valmista ette vorm, mille põhjas on küpsetuspaber.
Purusta küpsised ja sega juurde sulatatud või.
Pane võisegu vormi põhja.
Kata põhi vaarikatega.
Vala peale toorjuustuga segu.
Küpseta 175 kraadi juures 50 minutit.

Karamelline kate:

Pane poti põhja veidi piimaa ja lisa karamell.
Kuumuta kuni segu on ühtlane.
Vala koheselt koogi peale ja ta hangub.
Kaunista kinderi šokolaadiga.

Head isu!