Vaja läheb:
| Toiduaine | Kogus |
|---|---|
| Fariinsuhkrut | 100g |
| Nisujahu | 100g |
| Kaerajahu | 100g |
| Soodat | 2tl |
| Soola | 0,5tl |
| Kardemoni | 1tl |
| Kaneeli | 1tl |
| Vaniljesuhkrut | 1tl |
| Munad | 3tk |
| Võid | 100g |
| Banaane | 4tk |
| Šokolaadi | 70g |
Valmistamine:
Sega omavahel kõik kuivained.
Klopi lahti munad.
Sega munad ja sulavõi kuivade ainetega.
Vajuta banaanid kahvliga katki.
Ei ole tarvis teha püreed, võib jääda kergelt tükiline.
Sega banaanid tainasse.
Lisa šokolaad.
Vooderda keeksivorm.
Vala tainas vormi.
Küpseta 170 kraadi juures 1 tund, kuni keeksil on pruun koorik ja puutikuga küpsust proovides tuleb tikk keeksist puhtalt välja.
Lase 10 minutit vormis jahtuda, kummuta välja.