Lisete retseptiblogi

Tagasi avalehele

Sügisene banaanileib

Banaanileib

Vaja läheb:

Toiduaine Kogus
Fariinsuhkrut 100g
Nisujahu 100g
Kaerajahu 100g
Soodat 2tl
Soola 0,5tl
Kardemoni 1tl
Kaneeli 1tl
Vaniljesuhkrut 1tl
Munad 3tk
Võid 100g
Banaane 4tk
Šokolaadi 70g

Valmistamine:

Sega omavahel kõik kuivained.
Klopi lahti munad.
Sega munad ja sulavõi kuivade ainetega.
Vajuta banaanid kahvliga katki.
Ei ole tarvis teha püreed, võib jääda kergelt tükiline.
Sega banaanid tainasse.
Lisa šokolaad.
Vooderda keeksivorm.
Vala tainas vormi.
Küpseta 170 kraadi juures 1 tund, kuni keeksil on pruun koorik ja puutikuga küpsust proovides tuleb tikk keeksist puhtalt välja.
Lase 10 minutit vormis jahtuda, kummuta välja.

Head isu!